Je maakt eenvoudig een profiel aan op MijnTix met hetzelfde e-mailadres waarmee je je boeking hebt gemaakt. Als je je registreert met een ander e-mailadres, zul je geen boeking vinden.

Nadat je bent geregistreerd, ontvang je een link per e-mail om je profiel te activeren. Deze link is 24 uur geldig. Indien je je profiel niet activeert via deze link binnen 24 uur, zul je je opnieuw moeten registreren.

Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar onze website en klik op ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.