Op de website van de luchtvaartmaatschappij kun je online inchecken. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kan dit vanaf 24 uur voor vertrek.

In MijnGate1 onder ‘Jouw Boeking’ vind je meer informatie over de online check-in van jouw reis, met onder andere de exacte tijden en een link naar de website van de luchtvaartmaatschappij.


Om online in te checken heb je je boekingsreferentie of ticketnummer nodig. Deze vind je in je ticket of boekingsbevestiging e-mail die wij je sturen (klik hier voor meer info). 

  • Wanneer er meerdere boekingsreferenties op je bevestiging staan, dien je apart in te checken bij de juiste luchtvaartmaatschappijen. 


Daarnaast wordt er vaak gevraagd naar je achternaam, vul deze altijd in zonder spaties of leestekens (zoals het ook op je ticket wordt weergegeven).


Nadat je de check-in succesvol hebt afgerond, ontvang je je boardingkaart welke je kan laten zien op de luchthaven.


Heb je ruimbagage bij je bij vertrek? Deze kun je afgeven op het vliegveld, bij de speciale incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij (Bagage drop-off).


Lukt het niet om online in te checken? Dan kan je vaak ook gewoon op de luchthaven inchecken, kijk hier voor meer informatie.