Wanneer je wilt betalen met een creditcard, moet deze beschikken over Verified by Visa of MasterCard SecureCode.

Wat is Verified by Visa en Mastercard SecureCode?

Verified by Visa en MasterCard SecureCode zijn extra maatregelen die je bank neemt om online betalingen veilig te kunnen verwerken. Dit bestaat vaak uit extra verificatiestap tijdens online betaling. Op deze wijze kan de bank je identiteit bevestigen en daarmee akkoord geven voor betaling.

Mijn kaart heeft geen Verified by Visa of Mastercard SecureCode. Wat nu?

Hiervoor moet je contact opnemen met de verstrekker van je betaalkaart. Afhankelijk van het type betaalkaart (Visa óf MasterCard) kun je je bank vragen om je betaalkaart te activeren voor Verified by Visa of MasterCard SecureCode. Indien je beschikt over een smartphone app van je bank, kun je deze aanvraag vaak ook indienen via deze app.

Meer info? Klik:

download.png MasterCard_SecureCode_logo.png